Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι διαιτητές για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε Europa και Conference League

Οι διαιτητές για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε Europa και Conference League
Eurokinissi

Μια ακόμα… ευρωπαϊκή Πέμπτη έρχεται για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, με την UEFA να κάνει γνωστούς τους διαιτητές που θα βρεθούν στους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Γνωστοί έγιναν από την UEFA οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες ΑΕΚ – Μαρσέιγ, Ρεν – Παναθηναϊκός και Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική των ομίλων στο Europa League, αλλά και ο ρέφερι που θα βρεθεί στο ΠΑΟΚ – Αμπερντίν, για την 4η αγωνιστική στο Conference League.

Στο ΑΕΚ – Μαρσέιγ ορίστηκε ο Γκλεν Νίμπεργκ (ΦΩΤΟ), κατηγορίας Elite. Βοηθοί του είναι οι Μάχμποντ Μπέιγκι και Αντρέας Σέντερκβιστ, ενώ 4ος ο Χοακίμ Έστλινγκ.

Ο 35χρονος Σουηδός διαιτητής είχε διευθύνει το περσινό Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0 για την 13η αγωνιστική Super League με την Ένωση να έχει παράπονα, επειδή είχε καταλογιστεί οφσάιντ στον Πέτρο Μάνταλο στο φινάλε του αγώνα, με τους “κιτρινόμαυρους” να ζητάνε πέναλτι από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στο Ρεν – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Γουίλιαμ Κόλουμ. Ο 44χρονος Σκωτσέζος, δάσκαλος στο επάγγελμα, είχε “σφυρίξει” το “τριφύλλι” στις 29/9/2010 στην εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη (0-2) για τους ομίλους του Champions League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φράνσις Κόνοερ, Ντέιβιντ ΜακΓκίτσι και 4ος ο Ντέιβιντ Ντίκινσον, ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι διαιτητές του VAR.

Στο Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός θα βρεθεί Ματέι Γιουγκ, με τον οποίο καμία ελληνική ομάδα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στην Ευρώπη. Μάλιστα, ο 43χρονος Σλοβένος έχει βρεθεί τρεις φορές στο δρόμο των Πειραιωτών.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι, 4ος ο Ασμίρ Σάργκοβιτς και στο VAR ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ με τον γνώριμό μας Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ.

Τέλος, στο ΠΑΟΚ – Αμπερντίν θα βρεθεί ο Αλβανός, Γιουτζίν Τζάγια. Βοηθοί του 33χρονου ρέφερι από τα Τίρανα θα είναι οι Ντογιάντο Μιφτάρι – Ρέντι Άβντο και τέταρτος ο Ολσιόν Ιζειράι. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι με AVAR τον συμπατριώτη του, Μάρκο Σέρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις