Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι Έλληνες αθλητές μένουν σπίτι! Ιδέες από τον Κώστα Τσαρτσαρή για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος του εγκλεισμού (video)

Οι Έλληνες αθλητές μένουν σπίτι! Ιδέες από τον Κώστα Τσαρτσαρή για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος του εγκλεισμού (video)
ΦΩΤΟ Intime

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν αρκετοί εν ενεργεία και παλαίμαχοι αθλητές όλων των αθλημάτων, ώστε να μείνουμε όλοι σπίτι για την προστασία μας από τον κορονοϊό, ενώ κάποιοι, όπως ο Κώστας Τσαρτσαρής είχαν και ενδιαφέρουσες ιδέες για να περάσει πιο ευχάριστα ο χρόνος εντός των τειχών.

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται στη χώρα μας και τα μέτρα καραντίνας όσο πάνε και εντείνονται, με όλο και περισσότερα μαγαζιά να κλείνουν και τον κόσμο να μένει σπίτι. Σε αυτό το πνεύμα, αρκετοί Έλληνες αθλητές έσπευσαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, προτρέποντάς μας να παραμείνουμε σπίτι, ώστε να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Ο αρχηγός του Περιστερίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, έστειλε μήνυμα μέσω video, που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube, όπου και λέει:  “Είμαι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και στέλνω αυτό το βίντεο για να σας πω πόσο σημαντικό είναι να μείνουμε στο σπίτι μας. Όλοι έχουμε ακούσει, έχουμε διαβάσει, έχουμε δει κάποιο βίντεο όπου μιλούν αθλητές, πολιτικοί, επιστήμονες και λένε ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι μας. Κάντε το! Είναι για να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή. Δεν είναι αστείο και θα πρέπει για πρώτη φορά στην ζωή μας να δείξουμε κι εμείς συνέπεια και σοβαρότητα σε κάτι τόσο επικίνδυνο για όλο τον κόσμο”.

Στην ίδια κατεύθυνση και οι παλαίμαχοι πρωταθλητές Ευρώπης με τις εθνικές ομάδες, μπάσκετ και ποδοσφαίρου αντίστοιχα, Κώστας Τσαρτσαρής και Τάκης Φύσσας. Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού έδωσε τις δικές του ιδέες για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος στο σπίτι, μέσα στις οποίες περιλαμβάνεται το ιστορικό τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη με τη Γαλλία το 2005, οι βολές του Αργύρη Καμπούρη το στο Ευρωμπάσκετ του 1987, αλλά και ο θρίαμβος επί των ΗΠΑ το 2006, ενώ ο Τάκης Φύσσας έδωσε συμβουλές σωστή υγιεινής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις