Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι ευχές της UEFA στον Μανωλά για τα γενέθλιά του με το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα (video)

Οι ευχές της UEFA στον Μανωλά για τα γενέθλιά του με το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κώστας Μανωλάς γίνεται 29 ετών σήμερα (14/6) και η UEFA του ευχήθηκε μέσω ανάρτησής στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, με ένα video που δείχνει το πιο… διάσημο γκολ της καριέρας του.

Ο διεθνής στόπερ, Κώστας Μανωλάς, δέχτηκε πληθώρα ευχών για τα γενέθλιά του, καθώς τόσο η Νάπολι, όσο και η UEFA έσπευσαν να του ευχηθούν.  “Χαρούμενα γενέθλια, Μανωλά! Ο θαλασσί αμυντικός συμπλήρωσε τα 29 έτη!” έγραψαν σε ανάρτησή τους οι “παρτενοπέι” που συνόδευσαν τις ευχές με ένα βίντεο που ετοίμασε για τον Έλληνα άσο, με τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα της ομάδας.

Από την πλευρά της η UEFA συνόδευσε τις ευχές της προς τον άλλοτε στόπερ της Ρόμα δείχνοντας το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα με το οποίο είχε στείλει τους “τζιλορόσι” στα ημιτελικά του Champions League το 2018.

“Χρόνια πολλά Κώστα Μανωλά. Οπαδοί της Ρόμα, θυμάστε αυτό το γκολ στο Champions League;” έγραφε η ανάρτηση που συνοδευόταν από το σχετικό video,ενώ και στον λογαριασμό του Euro υπήρξε ανάρτηση με ευχές προς Έλληνα αμυντικό και video από το γκολ που είχε πετύχει με τη φανέλα της Εθνικής επί της Ουγγαρίας στο Nations League.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις