Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι Ιταλοί γράφουν για Καρνέζη και Νάπολι!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Νάπολι έχει μπει στο… μονοπάτι που οδηγεί στην απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη.

Πιο συγκεκριμένα, το “tuttomercatoweb” αναφέρει πως οι άνθρωποι της Νάπολι έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ορέστη Καρνέζη, μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια για ανανέωση του συμβολαίου του Πέπε Ρέινα και τη φυγή του Νέτο (πήγε στη Βαλένθια).

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο 31χρονος Καρνέζης είχε μια πολύ καλή χρονιά με την Ουντινέζε. Άξιο αναφοράς, πως σε πρόσφατες δηλώσεις του στον “Sport24 Radio 103.3”, ο Έλληνας πορτιέρε είχε δηλώσει πως θα αποχωρήσει από την ομάδα του Φρίουλι, αναφέροντας πως “… Κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα καλό τάιμινγκ προκειμένου κι εγώ να μπορέσω να κάνω κάτι καλύτερο και η ομάδα να επωφεληθεί. Της Ουντινέζε της αρέσει να επενδύει. Ζει από αυτό, καθώς αγοράζει φθηνά, δίνει αξία σε παίκτες και τους πουλάει ακριβότερα. Αυτό κάνει. Αυτό είναι το πλάνο της. Αυτό γίνεται και με εμένα, αφού είχαμε μία συζήτηση στην οποία είπαμε ότι ίσως είναι η κατάλληλα στιγμή να αλλάξω περιβάλλον. Είναι η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές, να επωφεληθεί η ομάδα και να κάνω κι εγώ το βήμα παραπάνω

Μπορεί να συνεχίσω στην Ιταλία, μπορεί να αλλάξω περιβάλλον. Θα δούμε. Εξαρτάται από τις προτάσεις. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε