Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι κόρες του Μαραντόνα τον πηγαίνουν στο δικαστήριο (pic)

Οι κόρες του Μαραντόνα τον πηγαίνουν στο δικαστήριο (pic)
ΦΩΤΟ instagram

Η σχέση του Ντιέγκο Μαραντόνα με τις δύο κόρες του έχει περάσει από πολλά “κύματα” και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει και νέα… φουρτούνα, αφού ετοιμάζονται να κινηθούν δικαστικά εναντίον του.

Ο Μαραντόνα έχει δύο κόρες, την 31χρονη Τζιανίνα και την 29χρονη Ντάλμα, από τον 14ετή γάμο του με την Κλαούντια Βιγιαφάνε, με τη μεγάλη του κόρη να είναι και -πρώην πια- σύζυγος του Σέρχιο Αγκουέρο.

Πριν από λίγα χρόνια όμως, ο Μαραντόνα τις κατηγόρησε για υπεξαίρεση και πρόσφατα είπε ότι πρόκειται να τις αποκληρώσει, γεγονός που φαίνεται ότι ωθεί τις δύο αδερφές σε αγωγή εναντίον του για εθισμό στο αλκοόλ.

«Είμαι κουρασμένη από ανθρώπους που προσπαθούν να καταλάβουν κάτι που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό. Όταν σταμάτησα να προσπαθώ να καταλάβω τι συνέβαινε στον πατέρα μου, τον πλησίασα ως κόρη. Τα χρήματα είναι αυτά που με ενδιαφέρουν λιγότερο. Θέλω ο πατέρας μου να συνεχίσει να ζει.

Στο 59ο πάρτι γενεθλίων του κοιμόταν στο τραπέζι. Έτρεξα να τον πιάσω, αισθανόταν ασφυξία, μετά πνίγηκε και όλοι ήθελαν να σβήσει τα κεριά. Υπήρχε πολύς κόσμος. Του λέω να μην πίνει, αλλά σε εκείνον δεν του αρέσει να με ακούει, θέλω απλώς να είναι καλά», δήλωσε η  Τζιανίνα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Intrusiones της Αργεντινής, τονίζοντας ότι η αδελφή Ντάλμα θα την υποστηρίξει στην αγωγή.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις