Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι Μπόστον Σέλτικς δέχθηκαν «κράξιμο» από Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο’ Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ

Οι Μπόστον Σέλτικς δέχθηκαν «κράξιμο» από Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο’ Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ

Η ήττα των Μπόστον Σέλτικς από τους Μαϊάμι Χιτ (128-102) με νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση, άφησε τους Κέλτες μια νίκη πριν από τον αποκλεισμό από τους τελικούς του ΝΒΑ (3-0) και προκάλεσε την σκληρή κριτική των θρύλων του μπάσκετ.

Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο’ Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν… κρατήθηκαν και άσκησαν πολύ σκληρή κριτική προς τους Μπόστον Σέλτικς, μετά την ήττα τους στην έδρα των Μαϊάμι Χιτ, κάνοντας λόγο για ντροπιαστική εικόνα.

«Στα 44 χρόνια μου στο ΝΒΑ, δεν πίστευα ποτέ ότι θα δω μια ομάδα των Σέλτικς, έναν οργανισμό με 17 πρωταθλήματα, να τα παρατά. Οι φίλοι των Σέλτικς πρέπει να νιώθουν αηδιασμένοι και αποκαρδιωμένοι. Είναι ώρα να κάνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές», έγραψε στο Twitter ο θρύλος των Λέικες και μεγάλος αντίπαλος των “Κελτών”, Μάτζικ Τζόνσον.

“Πριονοκορδέλα” έβγαλε και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ. «Δεν είδα καμία πνευματική σκληράδα. Όλο γκρίνιαζαν για κάθε σφύριγμα. Η εικόνα αυτή ήταν ντροπιαστική. Είχα την ευλογία να παίξω απέναντι στους Λέικερς και τους Σέλτικς, δύο από τους πιο ιστορικούς οργανισμούς στο ΝΒΑ, αλλά αυτό που είδαμε ήταν ντροπή», σχολίασε.

Απ’ τη μεριά του, ο Σακίλ Ο’ Νιλ αναφέρθηκε στις ευθύνες των παικτών. «Άκουσα τον προπονητή Μαζούλα να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη. Ξέρω ότι προσπαθεί να δεχτεί αυτός τα πυρά αντί για τους παίκτες του, αλλά δεν είναι δίκαιο. Δεν επιτρέπεται οι σούπερ σταρ τους να έχουν τέτοια εικόνα. Έμοιαζαν αδιάφοροι!», είπε ο θρυλικός σέντερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις