Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Οι Νάγκετς ολοκλήρωσαν την απίστευτη ανατροπή! “Θρίλερ” στο φινάλε (video)

Οι Νάγκετς ολοκλήρωσαν την απίστευτη ανατροπή! “Θρίλερ” στο φινάλε (video)
Reuters

Βρέθηκαν να χάνουν 3-1 στη σειρά με τους Γιούτα Τζαζ. Οι Ντένβερ Νάγκετς όμως το έφεραν… τούμπα και πήραν το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας. Νίκη με 80-78 και φινάλε με απανωτά χαμένα σουτ.

Οι Ντένβερ Νάγκετς ολοκλήρωσαν την ανατροπή και με τρεις διαδοχικές νίκες μετέτρεψαν το 3-1 με τους Γιούτα Τζαζ σε 4-3, παίρνοντας το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας (θα αντιμετωπίσουν τους Κλίπερς).

Στο καθοριστικό έβδομο ματς, η ομάδα από το Ντένβερ επικράτησε με 80-78 χάρη σε ένα καλάθι του Νίκολα Γιόκιτς 27,8 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα και θα αντιμετωπίσει τους Λος Αντζελες Κλίπερς στον επόμενο γύρο.

Στο φινάλε του αγώνα οι Τζαζ είχαν την τελευταία επίθεση, αλλά ο Ντόνοβαν Μίτσελ έχασε τη μπάλα. Έχοντας το προβάδισμα, οιΝάγκετς επέλεξαν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, με τον Τόρεϊ Κρεγκ να αστοχεί σε λέι-απ! Η μπάλα κατέληξε στον Μάικ Κόνλεϊ, ο οποίος αστόχησε σε τρίποντο πάνω στη λήξη.

Ο Νίκολα Γιόκιτς με 30 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των Νάγκετς, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να προσθέτει 17 πόντους (αλλά με 7/21 σουτ) και τον Μάικλ Πόρτερ 10 πόντους.

Για τους Τζαζ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 22 πόντους, ο Ρούντι Γκομπέρ 19 πόντους και 18 ριμπάουντ και ο Τζόρνταν Κλάρκσον 10 πόντους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις