Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Οι οπαδοί της Μπαΐα έστειλαν σακούλες με «πτώματα» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας

Οι οπαδοί της Μπαΐα έστειλαν σακούλες με «πτώματα» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας
Reuters

Ξεκάθαρη απειλή από τους οπαδούς της Μπαΐα προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας από την Βραζιλία, σε μια προσπάθεια να τους “ταρακουνήσουν” και να μην υπάρξει υποβιβασμός.

Η Μπαΐα κινδυνεύει με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας και οι οπαδοί της βρίσκονται στα.. κάγκελα, όπως φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να πιέσουν τα μέλη της ομάδας, για να φτάσουν στην παραμονή, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οπαδοί έστειλαν μαύρες γεμάτες σακούλες που παραπέμπουν σε αυτές που βάζουν μέσα πτώματα με φωτογραφίες των παικτών και των μελών του τεχνικού τιμ κολλημένες πάνω σε αυτές.

Στις φωτογραφίες, υπήρχαν τα πρόσωπα των κεντρικών αμυντικών Βίτουρ Ούγκο και Κανού, του δεξιού μπακ Σισίνιο και των επιθετικών Αντεμίρ, Εβεράλντο και Κάρλος Σαντόρο.

Την τελευταία αγωνιστική, η Μπαΐα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία ελπίζει σε ήττα της Παλμέιρας, ώστε να στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια.

Όσο για την Μπαΐα, για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, χρειάζεται τρίποντο και να ελπίζει ότι θα σκοντάψει η Σάντος ή η Βάσκο, που αντιμετωπίζουν τη Φορταλέζα και την Red Bull Bragantino αντίστοιχα. Εάν η Μπαΐα έρθει ισόπαλη, τότε θα χρειαστεί να ηττηθεί η Βάσκο για να παραμείνει στην ισοβαθμία στην κατηγορία!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις