Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι ουραγοί της Premier League “σαμποτάρουν” το πλάνο επανέναρξης

Οι ουραγοί της Premier League “σαμποτάρουν” το πλάνο επανέναρξης
ΦΩΤΟ Reuters

Αποφασισμένες να διεκδικήσουν την παραμονή τους μέχρι τέλους είναι και οι 6 τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας της Premier League, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να μην ολοκληρωθεί η σεζόν.

Συμμαχία για την… σωτηρία θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της κίνησης στην οποία φαίνεται να έχουν προχωρήσει οι 6 τελευταίες ομάδες της Premier League ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η “Daily Mail”, οι ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία Μπράιτον, Γουεστ Χαμ, Γουότφορντ, Μπόρνμουθ, Άστον Βίλα, Νόριτς) φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που έχει διαμορφώσει ο κορονοϊός και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους χωρίς άγχος, “μπλοκάροντας” ακόμα και την επανέναρξη του πρωταθλήματος αν χρειαστεί.

Θυμίζουμε πως υπάρχει σενάριο διεξαγωγής πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-2021 με 23 ομάδες (δηλαδή με άνοδο τριών από την Championship και κανέναν υποβιβασμό) αλλά υπάρχουν μεγάλες διαφωνίες, με πολλούς συλλόγους να έχουν την άποψη πως πρέπει να υποβιβαστούν τρεις ομάδες ότι κι αν γίνει.

Εν αναμονή των επίσημων αποφάσεων, παραθέτουμε να τις ομάδες που βρίσκονται από την 15η θέση της Premier League, κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.

Μπράιτον 29
Γουεστ Χαμ 27
Γουότφορντ 27
Μπόρνμουθ 27
Άστον Βίλα 25
Νόριτς 21

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις