Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Oι προτάσεις του Ολυμπιακού στη Superleague

ΦΩΤΟ instagram.com/olympiacosfc
ΦΩΤΟ instagram.com/olympiacosfc

Ο Γιάννης Βρέντζος κατέθεσε 4 προτάσεις των “ερυθρόλευκων” στο Δ.Σ. της Superleague, δίνοντας… βάρος στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των ομάδων και στους κανονισμούς περί συμμετοχής προσώπων στη μετοχική σύσταση μιας ΠΑΕ.

Από τον Ολυμπιακό ζήτησαν να ληφθούν αποφάσεις για πρόσωπα που έχουν σχέση με την μετοχική σύνθεση ΠΑΕ αλλά και με στοιχηματικές εταιρίες, κάτι που δημιουργεί ασυμβίβαστο, θέλοντας έτσι να μπει στο… τραπέζι η σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ.

Οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούν την αυστηροποίηση του Νόμου αλλά και του κανονισμού της ΕΠΟ περί συμμετοχής σε ΠΑΕ και τον έλεγχο στη μετοχική σύνθεση των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών, έτσι ώστε να διευκρινιστούν περιπτώσεις πολυ-ιδιοκτησία αλλά και περιπτώσεις εικονικής μετοχικής σύνθεσης.

Να τονίσουμε πως η πρόταση για τα παραπάνω αποτέλεσε απαράβατο όρο για να συμφωνήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην αναδιανομή των εσόδων, ζητώντας τον αποκλεισμό των ατόμων που είναι παραβάτες.

Οι 4… άξονες που κινήθηκε ο Ολυμπιακός:

1) Αυστηροποίηση του Νόμου, του κανονισμού της ΕΠΟ, περί συμμετοχής σε ΠΑΕ και έλεγχο στην μετοχική σύνθεση των ΠΑΕ.

2) Το πρωτάθλημα να έχει με τη νέα σεζόν 14 ομάδες και Play Οffs 1-6 με τους βαθμούς που ήδη έχουν οι ομάδες στην κανονική διάρκεια.

3) Το προεδρείο της Λίγκας ενημέρωσε ότι ο Υπουργός έχει δεσμευτεί ότι θα παρέμβει για το προφανές ασυμβίβαστο με τον ΟΠΑΠ.

4) Θέμα στην αναδιανομή σε ότι αφορά στην εμπορικότητα των τεσσάρων μεγάλων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε