Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι πρωτιές που έχουν ΠΑΟΚ και Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο Conference League

Οι πρωτιές που έχουν ΠΑΟΚ και Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο Conference League
Intime.gr

Κάποια σημαντικά στατιστικά στοιχεία φέρνει στην επιφάνεια η UEFA, αναφορικά με όσα έχουν γίνει στο Conference League, με τον ΠΑΟΚ να έχει δυο πρωτιές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της UEFA, 24 συνολικά γκολ σημειώθηκαν στις οκτώ προημιτελικές αναμετρήσεις του Europa Conference League, φτάνοντας συνολικά τα 392 μετά 135 παχνίδια, 2,91 ανά παιχνίδι και ένα κάθε 31′. Τα περισσότερα (64) έχουν σημειωθεί στο χρονικό διάστημα 76′-90′.

Τέσσερις ομάδες, Μπόντο Γκιλντ, Φέγενορντ, Σλάβια Πράγας και Ρόμα, «μοιράζονται» την καλύτερη επίθεση (25 γκολ), η Φιτέσε τις περισσότερες προσπάθειες (165), η ΑΖ Αλκμααρ τη μεγαλύτερη κατοχή (59,9%), η Μαρσέιγ τις περισσότερες σωστές μεταβιβάσεις (86,8%), η Φίτεσε τα πιο πολλά τάκλιν (104).

Ο ΠΑΟΚ να είναι 3ος (100) στη συγκεκριμένη λίστα, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης μαζί με την Μπόντο Γκλίμτ έχουν τις πιο πολλές ανακτήσεις μπάλας (486)!

Πρώτος σκόρερ είναι οι Ντέσερς (Φέγενορντ) και Άμπραχαμ (Ρόμα) με 7 γκολ, με τον Ντέσερς να έχει τα πιο πολλά σουτ στην εστία (15). Έρικ Μποτχάιμ (Μπόντο Γκλιμτ),Πεπ Μπιέλ (Κοπεγχάγη) και, Κάρσντορπ (Ρόμα) και Ντάσα (Φίτεσε) έχει τις πολλές πολλές ασίστ (4), τα περισσότερα (21) τάκλιν έκανε ο Τρόνσταντ (Φίτεσε).

Τις πιο πολλές αποκρούσεις (36) μοιράζονται οι, Πάτρικ Κάρλγκιν (Ρέιντζερς) και Αλέξανδρος Πασχαλάκης του ΠΑΟΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις