Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι προϋποθέσεις του ΠΑΟΚ για τη διακοπή της Superleague

Οι προϋποθέσεις του ΠΑΟΚ για τη διακοπή της Superleague
ΦΩΤΟ intime

Ο Μάκης Γκαγκάτσης συμμετείχε για τον ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Superleague, που έφερε τη νέα αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι τις 24 Απριλίου, αλλά και ένα… βήμα πιο κοντά, την οριστική διακοπή της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε αυτό το σενάριο και ο ΠΑΟΚ ήταν μεταξύ αυτών που εμφανίστηκαν θετικοί, με τον αντιπρόεδρο της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ να υπογραμμίζει δύο προϋποθέσεις από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η Superleague αναβλήθηκε μέχρι 24 Απριλίου και “βλέπει” οριστική διακοπή

Η πρώτη αφορά την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ζητώντας να τελεσιδικήσει αυτή μέχρι την επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ η δεύτερη είχε να κάνει ένα working group το οποίο και προτάθηκε να γίνει με την συμμετοχή της Πολιτείας και των αρμόδιων φορέων.

Superleague: Αποφασίζουν για το πρωτάθλημα – Συνεχής ενημέρωση

«Είναι μια ευκαιρία επανεκκίνησης για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ώρα να συζητήσουμε τα αποτελέσματα που θα παράξει μια ενδεχόμενη διακοπή όσον αγορά τη βαθμολογία, πριν την αποφασίσουμε. Είναι δεδομένο ότι οι μεγάλες ομάδες θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος και θα το κάνουν. Πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια και να βγάλουμε ομόφωνες αποφάσεις. Όμως, κάθε πράγμα στην ώρα του», φέρεται να είπε ο Γκαγκάτσης στην τηλεδιάσκεψη της Superleague.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις