Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι θύρες ορθίων επιστρέφουν στα αγγλικά γήπεδα

Οι θύρες ορθίων επιστρέφουν στα αγγλικά γήπεδα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει θύρα ορθίων στο “Ολντ Τράφορντ” και θα γίνει έτσι η δεύτερη ομάδα μετά τη Γουλβς που φέρνει κάτι από τα… παλιά στην ατμόσφαιρα, αλλά και τους κινδύνους στα αγγλικά γήπεδα.

Η λογική των ορθίων θεατών επιστρέφει σιγά-σιγά στα αγγλικά γήπεδα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει στα πλάνα της τη δημιουργία θύρα ορθίων θεατών χωρητικότητας 1500 ατόμων στο “Ολντ Τράφορντ”.

Το συμβούλιο ενέκρινε το σχέδιο των “κόκκινων διαβόλων” και αφού γίνουν τα απαραίτητα τεστ ασφαλείας θα ξεκινήσει η χρήση της θύρας.

Θυμίζουμε πως οι φωνές για κατάργηση των θυρών ορθίων στα αγγλικά γήπεδα είχαν ανταθεί μετά την τραγωδία του Χίλσμπορο, με την οριστική απαγόρευσή τους να έρχεται δια νόμου το 1994.

Τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει πάντως η συγκεκριμένη λογική, με τη Γουλβς να είναι η πρώτη ομάδα που κατασκεύασε τέτοιο χώρο στο “Μολινό”, ενώ και πολλές ομάδες της Bundesliga ακολουθούν αυτό το παράδειγμα, σε μία προσπάθεια να μπορέσουν να προσφέρουν πιο φτηνά εισιτήρια στους φίλους τους, αλλά και να δημιουργήσουν κάτι από την παλιά ατμόσφαιρα στις έδρες τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις