Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Όλα για το “διπλό” ο Παναθηναϊκός – Με τρεις απουσίες η Βαλένθια

Όλα για το “διπλό” ο Παναθηναϊκός – Με τρεις απουσίες η Βαλένθια

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Ισπανία για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Euroleague με τη Βαλένθια και θα ψάξει την τρίτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν μία ισχυρή ομάδα, η οποία θα έχει τρεις απουσίες. Η σημαντικότερη είναι αυτή του Βέλγου γκαρντ, Σαμ Βαν Ρόσομ, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός για να προφυλαχτεί. Ο Χάουμε Πονσαρνάου δεν υπολογίζει επίσης στους τραυματίες Βάνια Μαρίνκοβιτς και Χοάν Σάστρε.

Ο τεχνικός της Βαλένθια, ο οποίος θα έχει στη διάθεση του τον Τόμπεϊ (σ.σ. ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο), δήλωσε για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Αντιμετωπίζουμε μια αθλητική ομάδα, που είναι καλή στο ανοιχτό γήπεδο και διαθέτει μεγάλα κορμιά. Διαθέτουν παίκτες ικανούς να δημιουργήσουν για τους εαυτούς τους και τους υπολοίπους.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα από το πρώτο λεπτό, αλλά και να είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε σε κάθε συνθήκη από την αντίπαλη άμυνα για να πάρουμε πλεονέκτημα.

Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουμε χημεία όταν έχουμε διαρκώς σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Βαν Ρόσομ, Μαρίνκοβιτς και Σάστρε. Χρειαζόμαστε προπονήσεις και παιχνίδια με τους παίκτες που αποτελούν σημεία αναφοράς για μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις