Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολλανδία: Νέο πρόβλημα ενόψει των αγώνων με Ελλάδα και Γαλλία στα προκριματικά του Euro 2024

Ολλανδία: Νέο πρόβλημα ενόψει των αγώνων με Ελλάδα και Γαλλία στα προκριματικά του Euro 2024
Eurokinissi

Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Ρόναλντ Κούμαν, ενόψει των αναμετρήσεων της Ολλανδίας με την Γαλλία (13/10) και την Ελλάδα (16/10), για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Ο νέος «πονοκέφαλος» του ομοσπονδιακού προπονητή της Ολλανδίας ακούει στο όνομα Στίβεν Μπέργκχαους, καθώς ο μεσοεπιθετικός του Άγιαξ δεν υπολογίζεται για τα προαναφερόμενα παιχνίδια.

Ο Ολλανδός διεθνής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός που τον κράτησε στα “πιτς” στον χθεσινό (08.10) αγώνα του Άγιαξ με την Αλκμάαρ. Στη θέση του κλήθηκε ο αριστερός μπακ της Τσέλσι, Γιάν Μάατσεν.

Η απουσία του Μπέργκχαους ήρθε να προστεθεί στις υπόλοιπες, πολύ σημαντικές για τους Ολλανδούς και να τις αυξήσει σε έξι, ενόψει των επικείμενων συναντήσεών τους.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο Ρόναλντ Κούμαν είχε επιβεβαιώσει ότι δεν θα έχει διαθέσιμους πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές, άπαντες τραυματίες. Πρόκειται για τους Σβεν-Άντριαν Μπότμαν (Νιούκαστλ), Ματάις Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Φρένκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Μέμφις Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Κόντι Χάπκο (Λίβερπουλ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις