Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Από το μετάλλιο στη θλίψη η Ρέιβεν Σάντερς με το θάνατο της μητέρας της

Ολυμπιακοί Αγώνες: Από το μετάλλιο στη θλίψη η Ρέιβεν Σάντερς με το θάνατο της μητέρας της
Reuters

«Ήταν ο νούμερο ένα φύλακας άγγελος μου. Θα σε αγαπώ πάντα και για πάντα» έγραψε στα social media η “ασημένια” Ολυμπιονίκης της σφαιροβολίας στο Τόκιο, Ρέιβεν Σάντερς,

Η μητέρα της Ρέιβεν Σάντερς, απεβίωσε λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του αργύρου μεταλλίου στη σφαιροβολία των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπως αποκάλυψε η 25χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

«Αφήνω για λίγο τα social media για να φροντίσω την ψυχική υγεία και την οικογένειά μου», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας: «Η μαμά μου ήταν μια υπέροχη γυναίκα και θα ζήσει για πάντα μέσα μου. Ήταν ο νούμερο ένα φύλακας άγγελος μου. Θα σε αγαπώ πάντα και για πάντα».

Click4more: Συγκλόνισε η Ρέιβεν Σόντερς, «ήμουν 15 λεπτά μακριά από την αυτοκτονία»

Η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ (USOPC) και η ομοσπονδία στίβου των ΗΠΑ (USATF) μοιράστηκαν με τη Σάντερς τις «σκέψεις και τις προσευχές» τους σε κοινή ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι η Ρέιβεν Σάντερ κατάφερε να γίνει ένα από τα… πρόσωπα των ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, τόσο με τις μάσκες και τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια των Αγώνων, όσο και για τη δήλωση της, πως είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις