Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έμαθαν αντιπάλους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έμαθαν αντιπάλους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα με υψηλούς στόχους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον έχουν μάθει και τους πρώτους αντιπάλους τους.

Στη σχετική κλήρωση στο Τόκιο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Νο3 του ταμπλό, βρέθηκε απέναντι στον Γερμανό Φίλιπ Κόλσραϊμπερ στον πρώτο γύρο, ενώ στη συνέχεια διασταυρώνεται με το “ζευγάρι” του Κορεάτη Κβον με τον Αμερικανό Τιαφό, ο οποίος τον απέκλεισε πρόσφατα στο Γουίμπλεντον.

Πιθανός αντίπαλός του στον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι ο Γάλλος Ούγκο Ουμπέρ και στον προημιτελικό ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ενώ στα ημιτελικά μπορεί να βρει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και στον τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Από την πλευρά της, η Σάκκαρη, Νο14 του ταμπλό, θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ, με τον νικητή να αντιμετωπίζει στο δεύτερο γύρο την Νίνα Στογιάνοβιτς ή την Νάο Χιμπίνο και πιθανότατα στον τρίτο γύρο, την Ελίνα Σβιτολίνα. Στον προημιτελικό μπορεί να βρεθεί απέναντι στην Καρολίνα Πλίσκοβα, ενώ για τα ημιτελικά, στην πλευρά της βρίσκεται η… γηπεδούχος Ναόμι Οσάκα.

Το τουρνουά ξεκινάει στις 24 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως την 1η Αυγούστου, ενώ στις 27 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση και για το μικτό του τένις, όπου η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη μαζί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις