Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ιταλία – Ελλάδα 6-6: Μεγάλη εμφάνιση αλλά και χαμένη ευκαιρία για την Εθνική

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ιταλία – Ελλάδα 6-6: Μεγάλη εμφάνιση αλλά και χαμένη ευκαιρία για την Εθνική

Η Εθνική Ελλάδας στο πόλο ανδρών έκανε φοβερή εμφάνιση κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, αλλά παρότι προηγήθηκε με 6-2, έμεινε τελικά στο 6-6, στο δεύτερο ματς της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά την εξαιρετική απόδοση και τη νίκη επί της Ουγγαρίας, η “γαλανόλευκη” του Θοδωρή Βλάχου έδειξε ξανά την ποιότητά της και μπορεί να ελπίζει ακόμη και για μετάλλιο στην Ιαπωνία.

Κόντρα στους Ιταλούς, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας ξεκίνησε από την αρχή δυνατά το ματς, αλλά με ένα εκπληκτικό τρίτο οκτάλεπτο βρέθηκε σε θέση ισχύος, αφού προηγήθηκε με 6-2 στο σκορ. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές “απάντησαν” όμως στο τέλος με δικό τους 4-0 σερί και “έσωσαν” την ισοπαλία.

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 0-4, 4-0

Ιταλία (Καμπάνια): Ντελ Λούγκο, Ντι Φλούβιο, Λουόνγκο 1, Φιλιόλι 2, Πρεσιούτι, Βελότο, Ρενζούτο, Ετσενίκε 1, Φιγκάρι, Μποντέγκας, Αϊκάρντι 2, Ντόλτσε. 

Ελλάδα (Βλάχος):Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 1. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις