Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κρούσμα κορονοϊού σε Αμερικανίδα γυμνάστρια

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν να αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στο Τόκιο μόλις τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, με μία Αμερικανίδα γυμνάστρια να εντοπίζεται θετική.

Αμερικανίδα γυμνάστρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, όπως δήλωσε σήμερα αξιωματούχος στην πόλη όπου η ομάδα των ΗΠΑ μένει για προπονήσεις. Ο αξιωματούχος στην πόλη Ινζάι, η οποία βρίσκεται ανατολικά του Τόκιο, δήλωσε ότι η γυμνάστρια είναι στην εφηβεία της και πως είχε μια στενή επαφή, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του αν η αθλήτρια είναι στη βασική ομάδα ή είναι αναπληρωματική.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο κρούσμα κορονοϊού στο Ολυμπιακό Χωριό – 58 συνολικά σε αθλητές, μέλη αποστολών και δημοσιογράφους

Η τετράκις «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο, Σιμόν Μπάιλς, είναι 24 ετών. Τα δύο νεαρά μέλη της ομάδας των ΗΠΑ είναι η Σουνίσα Λι και η Γκρέις ΜακΚάλουμ, αμφότερες 18 ετών. Και οι τέσσερις αναπληρωματικές, οι οποίες επελέγησαν για την περίπτωση που κάποιο από τα μέλη της βασικής ομάδας βρεθεί θετικό, είναι στην εφηβεία τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις