Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κυρίαρχος ο «χρυσός» Άντι Κρουζ στην πυγμαχία – Η Αμερικανίδα Χάρινγκτον το χρυσό στις γυναίκες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κυρίαρχος ο «χρυσός» Άντι Κρουζ στην πυγμαχία – Η Αμερικανίδα Χάρινγκτον το χρυσό στις γυναίκες
ΦΩΤΟ Reuters

Τα τελευταία μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκουν κάτοχο στην 16η και τελευταία ημέρα με τον Κουβανό Άντι Κρουζ να παίρνει το χρυσό στην πυγμαχία στην κατηγορία των 63 κιλών. Αντίστοιχα την Αμερικανίδα, Κέλι Αν Χάρινγκτον να κατακτά την πρωτιά στις γυναίκες στην κατηγορία των 60 κιλών και η Βρετανή Πράις ήταν κυρίαρχη σε αυτή των 75 κιλών. 

Ο Άντι Κρουζ από την Κούβα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 63κ. των ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά της πυγμαχίας. Ο Κουβανός νίκησε με 4-1 τον Κεϊσόν Ντέιβις από τις ΗΠΑ στον τελικό. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκαν οι δύο ηττημένοι των ημιτελικών, δηλαδή ο Χοβχάνες Μπαχκόβ από την Αρμενία και ο Χάρι Γκάρσαϊντ από την Αυστραλία.

Η Κέλι Αν Χάρινγκτον από την Ιρλανδία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 60κ. των γυναικών στο Ολυμπιακό τουρνουά της πυγμαχίας. Η 31χρονη πυγμάχος νίκησε με 5-0 στον τελικό τη Μπέατριζ Φερέιρα από τη Βραζιλία, που με τη σειρά της αρκέστηκε στο ασημένιο μετάλλιο. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκαν οι δύο ηττημένες των ημιτελικών, δηλαδή η Σούνταπορν Σισόντι από την Ταϊλάνδη και η Μίρα Τζοχάνα Ποτκόνεν από την Φινλανδία.

Η Λόρεν Πράις από την Μεγάλη Βρετανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 75κ. των γυναικών στο Ολυμπιακό τουρνουά της πυγμαχίας. Η 27χρονη νίκησε με 5-0 την Κιάν Λι από την Κίνα στον τελικό. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκαν οι δύο ηττημένες των ημιτελικών, δηλαδή η Νούτσκα Φοντίν από την Ολλανδία και η Ζενφίρα Μαγκομεντάλιεβα από την Ρωσία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις