Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες – «Λύγισε» ο Κοκκαλάνης: «Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας»

Ολυμπιακοί Αγώνες – «Λύγισε» ο Κοκκαλάνης: «Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας»

Οι δηλώσεις του Βύρωνα Κοκκαλάνη από το αεροδρόμιο, μετά την επιστροφή του από το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αναφέρθηκε στο ψυχολογικό βάρος που… κουβάλησε στην Ιαπωνία. «Δεν άντεξα την πίεση, έπεσα ψυχολογικά και μου κόστισε» ανέφερε.

Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας αθλητής αναφέρθηκε στα όσα βίωσε στην ιαπωνική πρωτεύουσα τις τελευταίες ημέρες, ενώ στάθηκε και στο ψυχολογικό κομμάτι που δεν του επέτρεψε να βγάλει αυτά που μπορούσε, λόγω της κόντρας της Ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας με τον προπονητή του, Νίκο Κακλαμανάκη.

«Επιστρέφω λίγο στεναχωρημένος. Αρκετά θα μπορούσα να πω, διότι δεν κατάφερα να φέρω το αποτέλεσμα που ήθελα πάρα πολύ, για το οποίο πάλεψα πέντε χρόνια τώρα. Ξέρετε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλη η συναισθηματική κατάσταση φορτίστηκε, είχαμε δυσκολίες τις οποίες καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι και τώρα», είπε αρχικά ο Κοκκαλάνης και συνέχισε:

«Με την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων, όλα αυτά με γονάτιζαν. Δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως θα θελα. Είχαμε και διάφορα άλλα μικροπροβλήματα. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το γνωρίζει, αλλά επειδή εγώ θέλω να τα πω: είχαμε κάποια θέματα με την Ομοσπονδία μας, η οποία εκδίωκε τον προπονητή μου ποινικά, είναι στα δικαστήρια.

Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας και περιμένουν το κακό αποτέλεσμα για να βγουν και να μιλήσουν δημόσια και να πουν πράγματα για μας. Εγώ δεν μπόρεσα να αντέξω την πίεση και ψυχολογικά έπεσα πάρα πολύ, μου κόστισε. Περίμενα να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήρθε.»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις