Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας (5/8)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας (5/8)
ΦΩΤΟ Reuters

Η 4η θέση που κατέκτησε στο επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη ξεχώρισε από τις ελληνικές συμμετοχές της Πέμπτης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση, με 4,80 μ., η Κατερίνα Στεφανίδη τερμάτισε στην 4η θέση του τελικού στο άλμα επί κοντώ, χωρίς να καταφέρει να κατακτήσει ένα ακόμα ολυμπιακό μετάλλιο μετά το χρυσό στο Ρίο το 2016, ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου τερμάτισε στην 8η θέση, ξεπερνώντας τα 4,50 μ.

 

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άλκης Κυνηγάκης στα 10 χλμ. ανοιχτής θάλασσας, καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

Η Μαρία Πρεβολαράκη ηττήθηκε από τη Λουίζα Ελίζαμπεθ Βαλβέρδε με 11-4 στο πρώτο της παιχνίδι για τους «16» στην πάλη και αποκλείστηκε πρόωρα, ζητώντας συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια στις δηλώσεις της αμέσως μετά.

Δάκρυα και για τον Χρήστο Βολικάκη που εγκατέλειψε στο τέταρτο και τελευταίο αγώνισμα που συμμετείχε στην ποδηλασία τερματίζοντας στην 20η και τελευταία θέση και αποκαλύπτωντας πς σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις