Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραμένει στην 13η θέση ο Βύρων Κοκκαλάνης, στην 20η θέση η Κατερίνα Δίβαρη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραμένει στην 13η θέση ο Βύρων Κοκκαλάνης, στην 20η θέση η Κατερίνα Δίβαρη

Στην 13η θέση της γενικής κατάταξης παρέμεινε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης μετά την ολοκλήρωση και της 9ης κατά σειρά ιστιοδρομίας των RS:X ανδρών στην Ενοσίμα, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα ιστιοπλοϊας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχει 91 βαθμούς ποινής, κατετάγη 18ος, 19ος και 6ος στις σημερινές ιστιοδρομίες και, όπως έχει δικαίωμα, αφαιρεί τη χειρότερη.

Στη γενική κατάταξη προηγείται ο Ολλανδός Μπάντλοε με 26 βαθμούς ποινής (σήμερα τερμάτισε 2ος, 4ος και 1ος) και ακολουθεί ο Ιταλός Ματία Καμπόνι με 34 βαθμούς ποινής (8ος, 13ος, 4ος).

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Δίβαρη ανέβηκε άλλη μία θέση στη γενική κατάταξη μετά την ολοκλήρωση των τριών ιστιοδρομιών της 3ης ημέρας στην κατηγορία σκαφών RS:X γυναικών, στην Ενοσίμα, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα ιστιοπλοΐας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, βρίσκεται πλέον στην 20η θέση με 130 βαθμούς ποινής (όσους έχει και η Ρωσίδα Άνα Κχβορίκοβα), με την ολοκλήρωση των τριών ιστιοδρομιών της Τετάρτης (28/7). Συγκεκριμένα, στην 7η ιστιοδρομία, η Δίβαρη κατετάγη 23, στην 8η ήταν 15η και στην 9η ήταν 18η, αφαιρώντας στην πορεία την 7η ιστιοδρομία που ήταν η χειρότερή της.

Προηγείται η Βρετανίδα Έμα Ουίλσον με 16β. ποινής, την ακολουθει η Γαλλίδα Σαρλίν Πικόν με 19 βαθμούς ποινής, ενώ τρίτη στη γενική κατάταξη μέχρι στιγμής είναι η Κινέζα Γιουνξιού Λου με 22 βαθμούς ποινής.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις