Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόταση της ΔΟΕ για παρουσία θεατών στην διοργάνωση

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόταση της ΔΟΕ για παρουσία θεατών στην διοργάνωση
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η ΔΟΕ κατέθεσε αίτημα στις Αρχές τις Ιαπωνίας να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς σε άλλες εγχώριες διοργανώσεις αυτό συμβαίνει κανονικά.

Ελπίδες ότι θα αλλάξει η απόφαση της τοπικής κυβέρνησης για απαγόρευση των φιλάθλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Την ίδια ώρα που αρκετοί Ιάπωνες διαμαρτύρονται και απορούν για την στάση της κυβέρνησης σχετικά με το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Την ώρα που οι αρχές έκριναν ότι τα γήπεδα των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι άδεια σε άλλες εγχώριες διοργανώσεις οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα γεγονότα. Την Παρασκευή (16/7), η αναμέτρηση Central League με Pacific League στο Game 1 της σειράς All-Star του μπέιζμπολ της Ιαπωνίας διεξήχθη μπροστά σε 9.000 θεατές. Ταυτόχρονα, το Nagoya Grand Sumo Tournament διοργανώθηκε με παρουσία κόσμου. Η ΔΟΕ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην τοπική κυβέρνηση προκειμένου να έρθουν φίλαθλοι στα γήπεδα και περιμένουν να επανεξεταστεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις