Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα μέτρα για αθλητές και φιλάθλους – Παντού με μάσκα, όχι χρήση ΜΜΜ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τα νέα αυστηρότατα μέτρα για τον κορονοϊό που πρέπει να τηρηθούν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο έκανε γνωστά η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασαν νέες οδηγίες για τους αθλητές που αναμένεται να λάβουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση και τους θεατές που θα παρακολουθήσουν τους Αγώνες.

Ο εμβολιασμός δεν θεωρείται απαραίτητος για τη συμμετοχή στους Αγώνες, ωστόσο πρέπει να υπάρχει αρνητικό τεστ που θα γίνει πριν την αναχώρηση και νέο αρνητικό τεστ που θα γίνει κατά την άφιξη στο Τόκιο. Όπως τόνισαν στη συνέντευξη Τύπου οι αθλητές και οι αξιωματούχοι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς άδεια, και τους ζήτησαν να φορούν προστατευτική μάσκα «ανά πάσα στιγμή» κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης εκτός από τις ώρες φαγητού και ύπνου!

Οι διοργανωτές αποκάλυψαν λεπτομερώς τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ ζήτησαν επίσης από τους φιλάθλους να μην τραγουδούν και να μην φωνάζουν για να υποστηρίξουν τους αθλητές, αλλά να μείνουν στο χειροκρότημα, ενώ αγκαλιές και χειραψίες απαγορεύονται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Παναθηναϊκός: Μπόλονι και Ντρεοσί τα είπαν με τους παίκτες στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Μπόλονι και Ντρεοσί τα είπαν με τους παίκτες στο Κορωπί

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι δύσκολη, μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Λάζλο ΜπόλονιΜΠΟΛΟΝΙ ... Διαβάστε περισσότερα