Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Μεγάλο ντέρμπι στο κατάμεστο «Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Μεγάλο ντέρμπι στο κατάμεστο «Καραϊσκάκης»
Intime.gr

Αυλαία στον πρώτο γύρο της Super League με ένα μεγάλο ντέρμπι! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30, NewsIt.gr, Cosmote Sport 1), πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για το Μουντιάλ 2022.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο… sold out «Γ. Καραϊσκάκης», με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πίσω από τον πρωτοπόρο, Παναθηναϊκό. Μια αναμέτρηση που έχει θα έχει τεράστια βαθμολογική σημασία, στο φινάλε του πρώτου γύρου της Super League.

Ο 3ος του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακός (24 β.) βρίσκεται στο -4 από την ΑΕΚ και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μια αγωνιστική μετά το 1-1 που έφερε στη Λεωφόρο.

Η 2η της βαθμολογίας, ΑΕΚ (28 β) βρίσκεται στο -6 από τον Παναθηναϊκό και… έρχεται από «γκέλα» στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (1-1). Να αναφέρουμε ότι το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος θα έχει προηγηθεί, οπότε οι δυο ομάδες θα γνωρίζουν εάν θα μπορούν να μειώσουν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο.

Στα των δυο ομάδων, ο Μίτσελ άφησε ξανά εκτός αποστολής τον Μαρσέλο, καθώς και τους Βρσάλικο, Μπα, Σισέ, Ουί Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε και Βαλμπουενά. «Μέσα» ο Γκάρι Ροντρίγκες

Απ’ την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα έχει συγκεκριμένα προβλήματα, αφού ο Νταμιάν Σιμάνσκι έμεινε εκτός (ίωση), όπως και οι τραυματίες, Ελίασον και Τσούμπερ. Ο Γιόνσον που προπονήθηκε κανονικά μετά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ – Μπίελ, Εμβιλά, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ, Μασούρας – Χάμες Ροντρίγκες – Μπακαμπού (Ελ Αραμπί).

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Άμραμπατ, Γιόνσον (Γαλανόπουλος), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο – Λιβάι Γκαρσία.

Διαιτητής: Γκλεν Νάιμπεργκ (Σουηδία)

Α’ βοηθός: Μαχμπόντ Μπεϊγκί (Σουηδία)

Β’ βοηθός: Αντρέας Σόντερκβιστ (Σουηδία)

4ος διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης

VAR: Ματέι Γιουγκ (Σλοβενία)

AVAR: Μιχαήλ Παπαδάκης

Παρατηρητής: Γεώργιος Μπίκας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις