Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον διαιτητή» δήλωσε ο Τσούμπερ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον διαιτητή» δήλωσε ο Τσούμπερ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη 17η αγωνιστική της Super League 1, το οποίο δημιούργησε διαμαρτυρίες για τη διαιτησία, τις οποίες σχολίασε στις δηλώσεις του μετά το ματς και ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ολυμπιακός έχει έντονα παράπονα για ένα γκολ του Μασούρα που δεν μέτρησε και ένα πέναλτι που ζήτησε ο Ναβάρο, με τον Τσούμπερ της ΑΕΚ να υποστηρίζει ότι όλες οι ομάδες πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με τη διαιτησία.

Οι δηλώσεις του Τσούμπερ

«Παίξαμε καλά, ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Ακολούθησαν κάποια χαζά λάθη, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να επιστρέψει στο παιχνίδι χωρίς λόγο. Μπήκαμε στα αποδυτήρια με χάλια συναίσθημα, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά. Ο αντίπαλος έχει την ποιότητα να μας πιέσει, είχε ευκαιρίες αλλά και εμείς είχαμε.

Πρέπει όλοι να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τις αποφάσεις του διαιτητή. Από τα 95 λεπτά σύνολο ζήτημα να παίξαμε 50. Δεν είμαστε παιδιά, πρέπει να το πάρουμε όλοι στα σοβαρά. Αναφέρομαι και στη δική μας ομάδα, για να πάμε ένα βήμα μπροστά».

Για τις στατικές φάσεις: «Να σκοράρεις από στατικές αποφάσεις είναι απλό αλλά και κρίσιμο. Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ έτσι που μας στέρησαν βαθμούς. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό, για να σκοράρουμε κι εμείς έτσι, κι αυτό ήταν το καλό σημείο στο φετινό παιχνίδι».

Για το αν είναι νωρίς να μιλάμε για τις μικρές διαφορές στη βαθμολογία: «Ναι (σ.σ. γελάει)».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις