Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Πρέπει να νικήσουμε στο Φάληρο» είπε ο Γιαννίκης

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Πρέπει να νικήσουμε στο Φάληρο» είπε ο Γιαννίκης
ΦΩΤΟ Intime

Την αναγκαιότητα του να βγάλει η ΑΕΚ αντίδραση μέσω μίας μεγάλης νίκης στο αυριανό (13/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Ένωσης, Αργύρης Γιαννίκης.

Η υπομονή όλων στην ΑΕΚ έχει εξαντληθεί, γι΄ αυτό και η ομάδα θα πρέπει να κάνει άμεσα το come back: αυτό υπογράμμισε ο Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ενόψει του αυριανού (13/2, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Είναι δύσκολη εβδομάδα, τα προβλήματα δεν μας αφήνουν. Δεν έχουμε χρόνο για πολλές σκέψεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για την ΑΕΚ», τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης.

Όσο για το πώς περιμένει το ντέρμπι και πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμάσει την ομάδα του μετά το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο, ο Γιαννίκης είπε:

«Ένα ματς Ολυμπιακού – ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο, για τους παίκτες, για τις διοικήσεις. Ξέρουμε ότι η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε, αλλά και η δική μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θέλουμε αποτέλεσμα και οι παίκτες θα είναι έτοιμοι να δώσουν ό,τι μπορούν», προσθέτοντας πως: «Γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό, αλλά με όλον τον σεβασμό που έχουμε και για τον προπονητή του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ πάει να κερδίσει το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό πρέπει να κάνει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις