Σάββατο, 24 Φεβ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αλέξης Κούγιας: «Θα επισκεφτούμε πολιτικούς αρχηγούς και θα ενημερώσουμε τους πολιτευτές του Πειραιά»

Ολυμπιακός – Αλέξης Κούγιας: «Θα επισκεφτούμε πολιτικούς αρχηγούς και θα ενημερώσουμε τους πολιτευτές του Πειραιά»
Eurokinissi

Το σχόλιο του Αλέξη Κούγια για την απάντηση που έδωσε η Κυβέρνηση προς τον Ολυμπιακό, δια στόματος Παύλου Μαρινάκη αλλά και των επόμενων κινήσεων των Πειραιωτών.

«Η κυβέρνηση έκλεισε τα γήπεδα, σύμφωνα με το καταστατικό της FIFA αυτό είναι παράνομο. Δεν τους ένοιαζε τότε το αυτοδιοίκητο; Βγήκε αυτό το εξαιρετικό παιδί ο Παύλος Μαρινάκης όμως καταξεφτιλίστηκε και καταξεφτίλισε και τον Πρωθυπουργό, όταν είπε ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με ένα πέναλτι. Δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει παγκόσμιο ποδόσφαιρο” τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας, σχολιάζοντας τις κινήσεις της Κυβέρνησης αυτό το διάστημα.

“Το ποδόσφαιρο είναι η κοινωνική θεραπεία μέσα στι3ς φτωχές οικογένειες. Στην Ελλάδα οι πολιτικοί δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει το ποδόσφαιρο; Έχουν δει τους προέδρους της Γαλλίας, ντυμένους με τη στολή της εθνικής Γαλλίας; Έχουν δει τι έκανε η Θάτσερ για να έχει καθαρό ποδόσφαιρο; Το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο λαϊκό μαζικό κίνημα…

Εκτιμώ τον κ. Μητσοτάκη, όπως και τον Παύλο Μαρινάκη. Τις επόμενες ημέρες, δι’ εμού και μπορεί μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα επισκεφθούμε τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει με την εγκληματική οργάνωση. Ήδη έχω επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη. Θα ενημερώσουμε έναν προς έναν τους βουλευτές του Πειραιά. Θα μιλήσουμε με τους πολιτευτές του Πειραιά. Είναι όλα στημένα στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των μελών της ΚΕΔ από το 2014 και μετά. Θα ζητήσει να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών. Να διαπιστωθεί ποιοι επικοινώνησαν με τους διαιτητές του ντέρμπι της Κυριακής. Ποιοι επικοινώνησαν με ποιους για να μπουν αυτοί οι διαιτητές.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις