Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Για να φτιάξει σερί νικών στη Eurolegaue

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Για να φτιάξει σερί νικών στη Eurolegaue
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (22:00, Newsit.gr, NovaSports Prime) για την 5η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να ξεκινήσει μια… ανοδική πορεία στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα “ασταθές” ξεκίνημα στη Euroleague, έχοντας δυο νίκης και δυο ήττες, ενώ ενώ προέρχεται από δραματική εντός έδρας νίκη στην παράταση επί της Παρτίζαν.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να βρει σταθερότητα -αντιμετωπίζοντας παράλληλα προβλήματα τραυματισμών- και να κάνει ένα νικηφόρο σερί, που θα την βοηθήσει να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Απ’ την άλλη, η ομάδα του Εμρέ Τσάν ξεκίνησε τραγικά, με δύο βαριές ήττες από Μπαρτσελόνα (91-74) και Ρεάλ Μαδρίτης (80-103). Ωστόσο, στα δύο μετέπειτα πιο βατά ματς της «διαβολοβδομάδας», συνήλθε με νίκες κόντρα σε Βιλερμπάν (89-84) και Βαλένθια (77-73).

Η Αναντολού Εφές δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (αμφίβολος είναι μόνο ο Ελάιτζα Μπράιαντ, λόγω τραυματισμού.), κάτι που δεν ισχύει και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα παραταχθεί χωρίς τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ. Στα θετικά είναι πως ο Αϊζάια Κάνααν, που είχε απουσιάσει από την προπόνηση της Τρίτης (24/10) λόγω γρίπης, θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η διαιτητική τριάδα αποτελείται από τους Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Μεχντί Ντιφαλά και Μίλος Κολιένσιτς, οι οποίοι θα σφυρίξουν την αναμέτρηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις