Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Απουσία μόνο στον Αθηναίου

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Απουσία μόνο στον Αθηναίου

Εκτός από τη δεδομένη απουσία του τραυματία Ματ Λοτζέσκι, απών για μία ακόμη ημέρα από την προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν ο Γιάννης Αθηναίου.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για τον πρώτο προημιτελικό με την Αναντολού Εφές (Τετάρτη, 19/4, 21:00) συνεχίζεται χωρίς τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια (λόγω συμπεριφοράς) από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο πριν την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πατρών για την 26η και τελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο της Α1.

Έχοντας το πλεονέκτημα έδρας και το υψηλό κίνητρο επιστροφής σε φάιναλ φορ Euroleague, μετά από απουσία ενός χρόνου, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ανεβάσει ρυθμούς και είναι αποφασισμένοι να κάνουν πρώτα το 1-0 και εν συνεχεία το 2-0 στον δεύτερο προημιτελικό, πάλι στο ΣΕΦ, την Παρασκευή, 21 Απριλίου (21:00).

Η πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη κρίνεται στις 3 νίκες και δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Πόλη για έναν τρίτο αγώνα. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την πρώτη «μάχη» με την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα ολοκληρωθεί αύριο, Τρίτη (19/4).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε