Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές, Σφαιρόπουλος: «Πάμε να παλέψουμε στα δύο παιχνίδια στην Τουρκία»

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στην έλλειψη συγκέντρωσης, κυρίως στην άμυνα, και την αστοχία απέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ήττα από την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, με την οποία η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, πριν αυτή μεταφερθεί επί τουρκικού εδάφους (26/4 & 28/4).

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα του έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν ότι μπορεί να «χτυπήσει» τα εκτός έδρας παιχνίδια.

 

«Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, ειδικά στην άμυνα», είπα αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε: «Επιτρέψαμε στην Εφές να παίξει το παιχνίδι όπως ήθελε. Στη δεύτερη περίοδο βελτιωθήκαμε, παίξαμε καλύτερα και δεχθήκαμε μόνο 14 πόντους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πάρουμε μεγάλο προβάδισμα, αλλά δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε ορισμένες κρίσιμες στιγμές και δεχθήκαμε “φτηνούς” πόντους. Επέστρεψαν στο παιχνίδι και τα τελευταία τρία λεπτά ήταν ντέρμπι. Στο τέλος, χάσαμε σουτ, βολές, αλλά το πρόβλημα ήταν πως δεν είχαμε ευκαιρίες να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο. Η Εφές έσπασε το αβαντάζ έδρας, αλλά δείξαμε μέσα στη σεζόν ότι μπορούμε να παίξουμε σε κάθε γήπεδο και τώρα είναι η ώρα να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί, για να πάμε να παλέψουμε στα δύο παιχνίδια. Ο Μιλουτίνοφ χτύπησε στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και έχει ένα αιμάτωμα. Γι’ αυτό έμεινε έξω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους, αλλά δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε τη νίκη».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε