Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανέλαβε την ευθύνη ο Σφαιρόπουλος! “Πρέπει να βρω λύση”

Ολυμπιακός: Ανέλαβε την ευθύνη ο Σφαιρόπουλος! “Πρέπει να βρω λύση”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Απογοητευμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Χίμκι ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Οι “ερυθρόλευκοι” γνώρισαν τον διασυρμό για δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι στην Euroleague, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε ότι είναι δική του ευθύνη να βρει τη λύση για να αλλάξει εικόνα η ομάδα και να μην επαναληφθούν ανάλογες τραγικές εμφανίσεις στο μέλλον.

“Συγχαρητήρια στη Χίμκι για τη νίκη. Από την αρχή ως το τέλος του αγώνα έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς. Αρχίσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στην επίθεση δεν διαβάσαμε τι μας έδινε η άμυνα της Χίμκι και στην άμυνά μας επιτρέψαμε στη Χίμκι να σκοράρει με τρίποντα και αιφνιδιασμούς και να κάνει το παιχνίδι που ήθελε.  Το γνωρίζαμε, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι να το σταματήσουμε από την άμυνά μας. Το πρόβλημα πιστεύω ήταν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι το δεύτερο πολύ κακό μας παιχνίδι και είναι δική μου ευθύνη να βρω την λύση για να αλλάξει αυτή η εικόνα. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια σε επτά μέρες και δεν είναι εύκολο να είσαι συγκεντρωμένος και να έχεις υψηλή απόδοση και στις τέσσερις αναμετρήσεις”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις