Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανησυχία για Γκάρι Ροντρίγκες, φόβοι για θλάση

Ολυμπιακός: Ανησυχία για Γκάρι Ροντρίγκες, φόβοι για θλάση
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Ευρώπη, μετά την ισοπαλία του στην έδρα της Φράιμπουργκ (1-1) αλλά και τη νίκη της Ναντ επί της Καραμπάγκ (2-1). Η επιστροφή του από την Γερμάνια… φέρνει και έναν τραυματισμό, αφού ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να “βγάλει” το ματς στο “Europa Park Stadion”.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ούτε το πρώτο ημίχρονο του Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός, αποχωρώντας στο 39′ με ενοχλήσεις. Σύμφωνα με όσα γράφει το «Φως των Σπορ», μετά το σφύριγμα της λήξης εκφράστηκαν φόβοι για νέα θλάση, αυτή τη φορά στον οπίσθιο μηριαίο.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, τότε ο Γκάρι Ροντρίγκες θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 6 Νοεμβρίου, στη Λεωφόρο.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας. Να αναφέρουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού έφυγε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για το αεροδρόμιο με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα και σήμερα θα γίνει κανονικά προπόνηση ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις