Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ: Οι Βέλγοι καταγγέλουν UEFA και φιλοξενία

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ρότζερ Βάντεν Στοκ ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα της Άντερλεχτ με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την ελληνική φιλοξενία. Ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας εξέφρασε έντονα παράπονα για τον διαιτητή Άρνολτ Χάντερ, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στην UEFA για τον ορισμό ενός τόσο απείρου ρέφερι σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

“Είμαι ικανοποιημένος με την αντίδραση των παικτών μου, αλλά εξοργισμένος με τη διαιτησία. Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο σε αυτό το επίπεδο. Μετά το μαρκάρισμα στον Τζούρισιτς, που δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα, είπα ‘αρκετά’ και έφυγα από το γήπεδο. Ήθελα να στείλω στην UEFA ένα μήνυμα πως αυτό που έγινε ήταν ανεπίτρεπτο. Επέστρεψα στο ξενοδοχείο και προσπάθησα να παρακολουθήσω τον αγώνα μέσω internet, ενώ πολλοί φίλοι με ενημέρωναν μέσα e-mail και μηνυμάτων”, δήλωσε ο Βάντεν Στοκ.

“Πέρα από το παιχνίδι, έγιναν και κάποια άλλα ανεπίτρεπτα πράγματα. Πριν φύγουμε για το γήπεδο, σταμάτησαν το πούλμαν μας στο ξενοδοχείο. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο γίνεται στην Ελλάδα και δεν είμαστε η πρώτη ομάδα που περνά κάτι τέτοιο. Για ποδόσφαιρο δεν μιλάμε;”, συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε