Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ: Θρύλε, μπορείς να προκριθείς!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:05, OTE Sport 2, newsit.gr) την Άντερλεχτ στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των “32” του Europa League. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θέλει να εκμεταλλευτεί το καυτό “Γ. Καραϊσκάκης” και να προκριθεί στους “16” της διοργάνωσης.

Για να το καταφέρει βέβαια αυτό, θα πρέπει να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κερδίσει με διαφορά δύο γκολ, εάν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση.

Οι “ερυθρόλευκοι” οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς σε περίπτωση που δεκτούν γκολ, θα πρέπει να σημειώσουν τρία για να προκριθούν. Εάν το παιχνίδι λήξει 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού, τότε οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν αναμένεται να κάνει ριζικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα του Βελγίου. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι  Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ζντιέλαρ και ο Μιλιβόγεβιτς, με τους Ντουρμάζ και Σεμπά στα άκρα. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, ενώ ο Ιντέγε θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Ερνάνι, Κασάμι, Πουλίδο, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος και Καμπιάσο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε