Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αποστολή με εκπλήξεις!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (4/1) τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Πάουλο Μπέντο να συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τον Μάρκο Μαρίν.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει να παίξει στο πρωτάθλημα από τις 15/10, φαίνεται πως επιβραβεύτηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό για την παρουσία του στις προπονήσεις.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο Φελίπε Πάρντο, όπως και ο τραυματίας Ελιουνούσι. Ακόμα, ο Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μιλιβόγεβιτς, καθώς και των Ντα Κόστα και Ρομάο, οι οποίοι προετοιμάζονται για το Κόπα Άφρικα.

Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψαν ο Αλμπέρτο Μποτία και ο Στέφανος Καπίνο, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Ο Ισπανός σέντερ μπακ θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Βιάνα στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε