Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αρης: Δύσκολα ο Τζάκσον στο ΣΕΦ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Χωρίς τον Τζάστιν Τζάκσον, εκτός απροόπτου, θα ταξιδέψει αύριο για την Αθήνα, για τη μεθαυριανή αναμέτρηση (25/5), για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1, στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό, ο Αρης.

 Ο Αμερικανός σέντερ εξακολουθεί να υποφέρει από τον τραυματισμό στο πέλμα του, πρόβλημα που του στέρησε την παρουσία και στο τελευταίο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» στο Αλεξάνδρειο (13/5), δεδομένο που καθιστά σχεδόν απίθανη την παρουσία του στην αποστολή που θα «πετάξει» για την πρωτεύουσα. Στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη, αντίθετα, πρόκειται να συμπεριληφθεί ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος ξεπέρασε, σε σημαντικό βαθμό, τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν εσχάτως.
 
Υπενθυμίζεται, Ολυμπιακός προηγείται 2-0 σε νίκες επί του Αρη και χρειάζεται μία ακόμη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους τελικούς της Α1, εκεί όπου προκρίθηκε ήδη ο Παναθηναϊκός. Εφόσον συμβεί αυτό μεθαύριο, η σειρά των μικρών τελικών για τους Θεσσαλονικείς με την ΑΕΚ αναμένεται να αρχίσει το Σάββατο (27/5), στο ΟΑΚΑ, καθώς η Ενωση, έχει το πλεονέκτημα έδρας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε