Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρης: Χωρίς περιθώρια για άλλη απώλεια οι Πειραιώτες κόντρα σε αήττητο αντίπαλο

Ολυμπιακός – Άρης: Χωρίς περιθώρια για άλλη απώλεια οι Πειραιώτες κόντρα σε αήττητο αντίπαλο
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (19:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 2 HD) και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό μίνι πρωτάθλημα, κόντρα στην ομάδα που έχει κάνει το 2/2.

Η αυλαία” της 3ης αγωνιστικής των πλέι – οφ της Super League σηκώνεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” με την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του Άρη.

Η αναμέτρηση έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ο Ολυμπιακός των δύο ηττών τίθεται αντιμέτωπος με τον Άρη των δύο νικών στο μίνι πρωτάθλημα, που όμως… προετοιμάζεται και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουν τον τίτλο έπειτα από την ήττα τους στην έδρα της ΑΕΚ, στρέφοντας πια την προσοχή τους αφενός στο να αποφύγουν την τέταρτη θέση αφετέρου στην ευρωπαϊκή πρόκληση που έχουν μπροστά τους (με τη Φενέρμπαχτσέ στους “8” του UEFA Europa Conference League).

Οι Θεσσαλονικείς του Άκη Μάντζιου μπορεί να έχουν στο μυαλό τους τον τελικό του Κυπέλλου (18/5 κόντρα στον Παναθηναϊκό) ωστόσο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και “χτυπούν” όλα ματς, όπως έδειξαν σε Τούμπα (0-1) και με Λαμία (3-1).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Όρτα και Αλεξανδρόπουλο, Ορτέγκα, Φραν Ναβάρο, Μπιανκόν, Ντόη και Καμπράλ. Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στομ Βέλεθ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Άμπι, Κάρμο, Κίνι – Έσε, Τσικίνιο, Καρβάλιο – Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Βερστράτε, Ζουλ – Σουλεϊμάνοφ, Μανού Γκαρθία, Φετφατζίδης – Μορόν.

Διαιτητής: Ερίκ Βατελιέ (Γαλλία)

Βοηθοί: Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ

VAR: Μπενουά Μιλό (AVAR) Πολυχρόνη Κωσταρά,

Τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις