Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Αποφασισμένος ο Μπα, κάνει ένεση για να παίξει

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Αποφασισμένος ο Μπα, κάνει ένεση για να παίξει

Ολυμπιακός Άρσεναλ σε λίγη ώρα στο “Γ. Καραϊσκάκης” και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αν θα καταφέρει τελικά ο Ουσεϊνού Μπα να αγωνιστεί στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” του Europa League.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους, μετά τον σπασμό που υπέστη στην οσφυική μοίρα και την αντικατάστασή του στο παιχνίδι με τη Λαμία, με τον άσο του Ολυμπιακού να μην θέλει να χάσει με τίποτα το παιχνίδι.

Ο Μπα πονάει στη μέση, παρά τις θεραπείες που έκανε τις τελευταίες μέρες, ωστόσο είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί. Γι’ αυτό κι είπε στον Πέδρο Μαρτίνς  πως με ένεση πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος να παίξει χωρίς κανένα πρόβλημα. Όπως έχει συμβεί και άλλες φορές που αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση του.

Ο Μπα θα κάνει ένεση λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το Ρέντη για το Γεώργιος Καραϊσκάκης, θα δοκιμάσει στην προθέρμανση κι αν είναι καλά, θα ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Παπασταθόπουλο.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Εμβιλά θα πάει στόπερ και ο σχηματισμός του Ολυμπιακού θα αλλάξει σε 4-2-3-1, με τον Μασούρα να παίρνει θέση στη μεσαία γραμμή.

Ο τραυματισμός του Μπα:

Ο Μπα εν δράσει:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις