Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης LIVE για την 15η αγωνιστική της Super League 1

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης LIVE για την 15η αγωνιστική της Super League 1

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 5-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 15η αγωνιστική της Super League 1

Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός επέστρεψε εμφατικά στις νίκες, διαλύοντας με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο.

Τα γκολ πέτυχαν, ο Μπιελ, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Μπακαμπού, ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Γιώργος Μασούρας.

Παρακολουθήσατε LIVE το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης από το newsit.gr

Η προαναγγελία της Super League 1

Για 17η φορά θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός για την Super League, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν διατηρήσει το αήττητο τους σε αυτές τις αναμετρήσεις και οι μοναδικές απώλειες τους να είναι οι δύο ισοπαλίες που έχει αποσπάσει η ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης στην παρθενική του παρουσία στην Super League είχε καταφέρει να μείνει αήττητος από τον Ολυμπιακό και μάλιστα να επικρατήσει στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην ιστορία, με 1-0 τον Νοέμβριο 2007, ενώ στον δεύτερο γύρο έφυγε με το ισόπαλο 1-1.

Μετά την καλή εκκίνηση, όμως, ο Ολυμπιακός απάντησε με έξι διαδοχικές νίκες εντός και εκτός έδρας, με τον Αστέρα Τρίπολης να σπάει αυτό το σερί με νίκη στην έδρα του τον Νοέμβριο του 2011.

Βέβαια στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού υπήρξαν εννέα διαδοχικές νίκες για τους Ερυθρόλευκους, σε ένα σερί που έσπασε με την δεύτερη ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης στο στάδιο Καραϊσκάκης, στις 28 Ιανουαρίου 2018, η οποία ήταν πάλι με 1-1.

Ανάμεσα στις πιο εφιαλτικές βραδιές του Αστέρα Τρίπολης στην Super League είναι βέβαια και η ήττα του με 7-2 από τον Ολυμπιακό στις 25 Μαρτίου 2012, όταν ο Κέβιν Μιραλάς βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές και τα άλλα τέρματα ήρθαν από τους Τζιμπούρ, Ορμπάιθ και Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει με διάφορα σκορ, αλλά τα αγαπημένα του με τον Αστέρα Τρίπολης είναι το 3-0 και το 1-0 που έχουν επαναληφθεί από τρεις φορές.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε βρει δίχτυα στα δύο τελευταία παιχνίδια που ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει σημειώσει 9 συνολικά γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τα 7 σε αγώνες πρωταθλήματος και τα άλλα δύο σε αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος. Απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας έχει σημειώσει τα περισσότερα τέρματα, αλλά μόνο για το πρωτάθλημα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του είναι η ΑΕΚ με 8 γκολ.

16 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

14 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 40-9

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις