Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Έχει αδυναμίες να διορθώσει

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Θέλει λίγο ακόμα χρόνο, αλλά δεν τον έχει. Το ματς με την Παρτιζάν είναι… προ των πυλών και ο Ολυμπιακός πρέπει να διορθώσει αδυναμίες στην άμυνα και στο… γκολ. Στο 1-1 έμειναν οι “ερυθρόλευκοι” με τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Πρώτο γκολ για Καρσελά.

Ψάχνει να βρει συνοχή και ρυθμό, αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά. Ισόπαλος 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στην πρόβα τζενεράλε των “ερυθρόλευκων” πριν από την αναμέτρηση με την Παρτιζάν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο Μπέσκιν Χάσι παρέταξε τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1 και με τους Γιάγκος Βούκοβιτς και Εμάνουελ Εμενίκε να παίρνουν για πρώτη φορά φανέλα βασικού. Η αρκαδική ομάδα ήταν ο ιδανικός αντίπαλος για να αναδείξει τις αδυναμίες του Ολυμπιακού σε άμυνα και τελείωμα φάσεων, οι οποίες πρέπει να διαρθρωθούν πριν το πρώτο παιχνίδι με τους Σέρβους. Να επισημάνουμε πως ο Χάσι απέκτησε έναν “πονοκέφαλο’ με τον τραυματισμό του Ελαμπντελαουί, ο οποίος πέρασε εκτός γηπέδου, αλλά την ίδια ώρα είδε την πολύ καλή παρουσία των Οφόε και Καρσελά.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός, έπαιξε με την μπάλα… κάτω, έχοντας καλή κυκλοφορία, αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, με αποτέλεσμα να ανούσια υπεροχή, να μην μπορεί να πατήσει περιοχή και να κάνει ευκαιρίες.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν πολύ καλά στημένη στο γήπεδο, όμως από τη μέση και μπροστά ήταν ανύπαρκτη. Παρόλα αυτά, κατάφερε να προηγηθεί στο 29′. Ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Σισέ δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και αυτή έφτασε στον Μανιά, ο οποίος έκανε κοντρόλ και με κεφαλιά πρόλαβε την αργοπορημένη έξοδο του Καπίνο και έκανε το 0-1. Η καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού χάθηκε στο 35′, όταν ο Πάρντο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασιάδη.

Οι πολλές αλλαγές από τις δυο ομάδες στην επανάληψη, δεν βοήθησαν στο να υπάρξει καλός ρυθμός στο παιχνίδι. Οι καλές στιγμές ήρθαν μόνο από ατομικές προσπάθειες – εμπνεύσεις. Έτσι ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης. Στο 56′ ο Πασαλίδης απομάκρυνε με το κεφάλι την προσπάθεια του Φορτούνη, η μπάλα έφτασε στον Καρσελά, που χωρίς να διστάσει έπιασε με τη μία το δυνατό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 και πετυχαίνοντας το πρώτο του -ανεπίσημο- γκολ με τους Πειραιώτες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (72′ Φιγκέιρας), Σισέ (46′ Νικολάου), Βούκοβιτς (46′ Μαρτίνς), Κούτρης (86′ Ντε λα Μπέγια), Ρομαό, Οφόε (77′ Σιώπης), Φορτούνης (89′ Μανθάτης), Πάρντο (46′ Καρσελά), Μάριν (68′ Σεμπά), Εμενίκε (46′ Ανσαριφάρντ) 

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρόμπερτ, Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς, Μαντίντα, Καλτσάς, Μάσα, Μανιάς 

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσίφτσης, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Γκοντό, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Ντουντού, Τσιλιανίδης, Χασάν, Τσανγκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε