Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Μέσα Σεμέδο και Χασάν για τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Μέσα Σεμέδο και Χασάν για τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στην 5η αγωνιστική των play off της Superleague και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή με 26 ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσά τους και οι Σεμέδο και Χασάν, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα επιστρέψουν κόντρα στους Αρκάδες και δεν αποκλείεται να είναι και στο βασικό σχήμα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Με προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των playoffs που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (17:15, novasports1HD) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις