Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άβιλα: «Ξέρω ότι ο κόσμος δημιουργεί σπουδαία ατμόσφαιρα εδώ»

Ολυμπιακός – Άβιλα: «Ξέρω ότι ο κόσμος δημιουργεί σπουδαία ατμόσφαιρα εδώ»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Γκονθάλο Άβιλα Γκορδόν ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV, ο Άβιλα σημείωσε ως στόχο του την προσωπική εξέλιξη και τόνισε ότι γνωρίζει ήδη για τους οπαδούς της ομάδας και την ατμόσφαιρα στο “Καραϊσκάκης”.

Οι δηλώσεις του Άβιλα

«Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει 47 πρωταθλήματα, ότι ο κόσμος δημιουργεί σπουδαία ατμόσφαιρα εδώ, μία ατμόσφαιρα που ανυπομονώ να νιώσω και να ζήσω. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος σε όλους τους τομείς, που συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά γνωρίζω και για τα πρωταθλήματα που έχει και όλα όσα έχει κατακτήσει.

Προσωπικός μου στόχος είναι να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής, να αποκτήσω εμπειρία, να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα, γι’ αυτό άλλωστε έχω έρθει και οι στόχοι μου θα είναι εκείνοι που ο σύλλογος έχει καθορίσει και θέλει να κατακτήσει, να εξελιχθώ λοιπόν σαν ποδοσφαιριστής και να εκπληρώσω τους στόχους του συλλόγου. Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους μας εδώ στο γεμάτο γήπεδο, να τους γνωρίσω και να νιώσω ό,τι κι εκείνοι και τη μεγάλη τους στήριξη σε όλα τα παιχνίδια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις