Αθλητικά

“Ολυμπιακός, δεν είναι μόνο ο Σπανούλης”

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Τετάρτη από την Εφές Αναντολού και όπως δήλωσε στοgazzetta.gr o Oυρουγουανός σέντερ των Τούρκων, Εστεμπάν Μπατίστα, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 110% των δυνάμεων τους για τη νίκη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν την προηγούμενη Τετάρτη την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα με 83-65 και πλέον έχουν το πάνω χέρι για την κατάληψη της δεύτερης θέσης σε έναν όμιλο που φαίνεται πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πάρει την πρώτη θέση και από εκεί και πέρα οι δύο τουρκικές (Εφές, Γαλατά) και οι Κυπελλούχοι Ελλάδος θα παλέψουν για το δεύτερο «εισιτήριο» για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο 29χρονος σέντερ της Εφές Αναντολού μίλησε στο gazzetta.gr και τόνισε πως παρά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν πρέπει κανείς να ξεγράψει την παρέα του.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ – Αυστραλία 2-0: Νίκησαν ξανά οι Αμερικανοί και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «32» του Μουντιάλ
Έκανε το 2/2 η ομάδα του Ποτσετίνο στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά και περιμένει το Τουρκία - Παραγουάη, για να δει εάν θα πάρει και την κορυφή στο γκρουπ της
ΦΩΤΟ REUTERS