Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Εφές: “Έτοιμοι για τον Σπανούλη και την παρέα του”

ΦΩΤΟ @TurkeyLega
ΦΩΤΟ @TurkeyLega

Απέχουμε λίγες ώρες πριν από την πρώτη εντός έδρας “μάχη” του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές , για τα πλέι οφ της Euroleague. Οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίζονται ως το φαβορί της σειράς, αλλά οι Γκρέιντζερ και Οσμάν δήλωσαν έτοιμοι να σταματήσουν τον Σπανούλη και τους “ερυθρόλευκους”.

Με δηλώσεις του στην “Hurriyet”, ο Τζέισον Γκρέιντζερ ρωτήθηκε για την… αποστολή που θα έχει “πάνω” τον Βασίλη Σπανούλη: “Ο Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις απέναντί του. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε εκείνον και την παρέα του. Αν όλοι δώσουμε το 100% στην άμυνα και παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο επιθετικό κομμάτι, θα προκριθούμε στο Final 4” τόνισε.

Από την άλλη, ο Τσεντί Οσμάν εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αν θα τα καταφέρει η Εφές κόντρα στον Ολυμπιακό: “Νομίζω πως αν κάνουμε μία νίκη στην Αθήνα, μετά θα πάρουμε τις δύο νίκες που θα χρειαζόμαστε στην έδρα μας. Είμαστε αισιόδοξοι για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, πάντα με την υποστήριξη του κόσμου μας”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε