Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Εφές: “Περνάει η τουρκική ομάδα, αν…”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ομέρ Ονάν μίλησε για τις ελληνικοτουρκικές μάχες στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο γενικός διευθυντής της τουρκικής ομοσπονδίας τόνισε πως η Εφές Αναντολού έχει πολλές ελπίδες να προκριθεί, εάν περιορίσει τη δραστηριότητα του Βασίλη Σπανούλη.

Όσο για το ζευγάρι Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε, στάθηκε στην ικανότητα και την εμπειρία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε Μέσα της Τουρκίας:

Για το Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: “Δυστυχώς οι ομάδες μας δεν έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δύσκολα χάνει στην έδρα του. Ο Ομπράντοβιτς είναι προπονητής, όμως , που γνωρίζει πώς να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους αγώνες. Θεωρώ πως αν η Φενέρμπαχτσε φτάσει σε μία εκτός έδρας νίκη, θα μπορεί να διαχειριστεί τη σειρά”.

Για το Ολυμπιακός-Εφές: “Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλους τους αντιπάλους. Όμως και η Εφές βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Λόγω της προχωρημένης ηλικίας του Σπανούλη, θεωρώ πως η Εφές μπορεί να τον περιορίσει, και να μην επιτρέψει τις γρήγορες επιθέσεις και τους αιφνιδιασμούς”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε