Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Εφές: Το πρώτο “βήμα” για να πάει στην Πόλη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στη… μάχη των πλέι οφ ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές (21.00, NewsIt.gr, Novasports2HD), στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων προς το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στο final 4 της Κωνσταντινούπολης θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές, στο πρώτο ματς των ομάδων στη σειρά των πλέι οφ (21.00, NewsIt.gr, Novasports2HD).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι, που πιθανότατα θα χάσει όλα τα ματς κόντρα στην φορμαρισμένη τουρκική ομάδα.

Να θυμίσουμε πως οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν στο εντός έδρας ματς τη κανονικής διάρκειας της Euroleague και για να μην ξανασυμβεί αυτό θα πρέπει να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά να έχουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία.

Αυτή θα είναι η 34η φορά που θα συναντηθούν οι δυο ομάδες,με του Πειραιώτες να έχουν 18 νίκες, έναντι 15 της Εφές. Όσον αφορά τα παιχνίδια που έγιναν στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός μετράει 11 νίκες σε 17 ματς.

Διαιτητές της αναμέτρησης του ΣΕΦ θα είναι οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε