Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επιστροφή Χασάν και σημαντικές απουσίες με Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Επιστροφή Χασάν και σημαντικές απουσίες με Παναιτωλικό
Intime.gr

Σημαντική είδηση στον Ολυμπιακό με την επιστροφή του Χασάν στην αποστολή της ομάδας, για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό. Αρκετές απουσίες από τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και το θετικό του τεστ κορονοϊού που παρουσίασε, ο Χασάν βρίσκεται και πάλι στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός μπήκε και πάλι στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, σε αντίθεση με τους Σα, Ραφίνια και Μπουχαλάκη. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, ο Ραφίνια έμεινε εκτός για να πάρει… ανάσες, ενώ ο Μπουχαλάκης αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και έμεινε για δεύτερη αγωνιστική στη σειρά εκτός επιλογών.

Αυτή τη στιγμή, Ανδρούτσος και Ντρέγκερ να διεκδικούν τη θέση στο δεξιό άκρο της άμυνας (ο πρώτος δείχνει να έχει προβάδισμα) ενώ

Επίσης, εκτός αποστολής βρίσκεται ο τιμωρημένος με 4 κίτρινες κάρτες, Ρούμπεν Σεμέδο, κάτι που σημαίνει ότι αμυντικό δίδυμο στην αναμέτρηση θα είναι οι Σισέ και Μπα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπρούμα, Σισέ, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις