Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Έπνιξε” τη Βουλιαγμένη! Φουλάρει για το πέμπτο σερί πρωτάθλημα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δίχως να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε και στο δεύτερο τελικό επί της Βουλιαγμένης με 11-5, έκανε το 2-0 στη σειρά και βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πέμπτου σερί πρωταθλήματος, μιας και θέλει ακόμα μία νίκη.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησαν πολύ συγκεντρωμένα στην άμυνα, καταστρέφοντας κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων να απειλήσουν τον Πάβιτς. Ενα γκολ του Γενηδουνιά στην κόντρα κι ένα του Μπούσλιε σε παίκτη παραπάνω έδωσαν από νωρίς προβάδισμα 2-0 στον Ολυμπιακό, πριν μειώσει ο Αφρουδάκης με απευθείας φάουλ από τα 5μ.

Ο Φουντούλης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και ο Αργυρόπουλος έφερε τη διαφορά στα τρία γκολ, την οποία φρόντισε να κρατήσει ο Πάβιτς με μερικές σπουδαίες αποκρούσεις. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 5-2, με τη Βουλιαγμένη να έχει χάσει με τρεις ποινές τον Μάριο Καπότση (2΄16΄΄ πριν το τέλος του δεύτερο οκταλέπτου), και η διαφορά στη συνέχεια έφτασε τα πέντε γκολ (7-2), μετατρέποντας το υπόλοιπο του ματς σε τυπική διαδικασία.

Στο φινάλε πάντως δεν έλειψαν τα νεύρα, εξαιτίας κάποιων διαιτητικών αποφάσεων, με συνέπεια 2΄52΄΄ πριν τη λήξη να αποβληθεί με αντικατάσταση ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης, Μάνος Ζερδεβάς, ο οποίος σε προηγούμενη φάση είχε χρεωθεί με πέναλτι, χωρίς να έχει κάνει κάποια (εμφανή τουλάχιστον) παράβαση.

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 5-11

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-2, 1-3, 2-3.

Βουλιαγμένη (Λούδης): Αφρουδάκης 1, Δελαγραμμάτικας 1, Κοπελιάδης 2, Χρυσοσπάθης 1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Γενηδουνιάς 2, Μπούσλιε 1, Φουντούλης 4, Αργυρόπουλος 2, Ντόσκας 1, Κολόμβος 1

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε